Hjälpprojekt i Ungern

Helping Hands hjälpsändning har distribuerats till ukrainska flyktingar som har anlänt till Ungern samt till ett hjälpcentra för socialt utsatta och fattiga barnfamiljer.

Hjälpsändningen mottogs med stor glädje av både ukrainska flyktingar och ett hjälpcentra i centrala Ungern. Leveransen innehöll skor och kläder i olika storlekar tillsammans med andra förnödenheter. Bilderna visar några av alla dem som tog del av hjälpsändningen och hur glada de blev vid mottagandet.

De ukrainska flyktingarna var mycket tacksamma för biståndet då de var tvungna att lämna det mesta bakom sig i samband med flykten. På en av bilderna syns en ensamstående ukrainsk mor med sina två döttrar då hon mottar nya kläder och andra förnödenheter vid ankomsten till Ungern.

En annan bild visar en nyfödd bebis som föddes i Ungern strax efter flykten från Ukraina. Både mamman och den nyfödda flickan fick nya kläder och andra nödvändiga tillbehör som de var i stort behov av. På ytterligare en bild syns en ung ukrainsk mamma tillsammans med sin mor och sin son som alla flytt till Ungern. De blev så glada när de tog del av hjälpen.

Resten av bilderna är från ett hjälpcentra för socialt utsatta och fattiga barnfamiljer som tar emot kläder från hjälptransporten.

Stort tack alla ni som bistått och därigenom gjorde dessa glädjerika hjälpinsatser möjliga.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR