Alla förtjänar en chans!

Stöd oss

Din gåva gör skillnad och gör det möjligt för oss att fortsätta skicka hjälpsändningar till nödvändiga hjälpinsatser för behövande.

Swish

Skänk en gåva via Swish
123 108 90 10

Plusgiro

Ge en gåva via vårt Plusgirokonto
92 04 16 - 5

Tack för att du vill stödja helping hands

I närmare tre decennier har Helping Hands haft möjlighet att genom våra hjälpsändningar stödja tusentals barn, ungdomar och fattiga familjer mycket tack vare alla er sponsorer. Ert stöd har gett dem möjlighet till en bättre och ljusare framtid.

Du kan göra en viktig insats idag genom att bidra till Helping Hands hjälparbete och därigenom hjälpa oss att fortsätta skicka hjälpleveranser till behövande.

OLIKA SÄTT ATT HJÄLPA

Donationer

Dina donationer stora som små hjälper oss att betala för Helping Hands hjälpsändningar såväl som alla andra utgifter som Helping Hands har för att vi ska kunna utföra vår hjälpverksamhet.

Kläder och skor

Det som Helping Hands hjälpsändningar till största delen består av är kläder och skor för barn, kvinnor och män. Det är dessa gåvor som möjliggjort att vi har kunnat hjälpa så många behövande.

Fordon

Helping Hands är i stort behov av fler fordon för att transportera donerat gods. Om du vill donera en personbil eller en van så kommer den till stor nytta och användning.

Fler sätt att hjälpa

Söker ert företag ett roligt inslag till era jippon och event?

Passa på och beställ våra populära ballongknytare för att få en minnesrik upplevelse som ger glädje och underhållning för alla.