Ballongknytare till era Jippon & Event

Välkommen Till Ballongstationen

Ert företag har nu möjlighet att glädja era kunder samt anställda genom att beställa våra folkkära ballongknytare till era reklamkampanjer och event.

Spela videoklipp

Viktig information angående ballongknytning:

Under pandemin gick våra ballongknytare över till andra uppgifter vilket har medfört att vi för närvarande har ställt in samtliga ballongknytningsaktiviteter på obestämd tid. Vår förhoppning är att denna del av vår verksamhet åter kan komma igång.

För företag och privatpersoner

Ballongknytning

Vi erbjuder skojiga ballongfigurer som fascinerar alla åldrar, knutna på plats av våra ballongknytare där era kunder och besökare själva är med och bestämmer vilka figurer som ska skapas. Ballongfigurerna är mycket populära vid jubileum, jippon och Barnens Dag-evenemang anordnat för olika företag och centrum runt om i landet. Söker ni istället underhållning för de minsta vid föreningssammankomster? Eller varför inte som ett roligt inslag i stads- och äventyrsparker? 
Det blir en garanterad oförglömlig upplevelse!

Företagsevent

Passa på och boka våra omtyckta och populära ballongknytare som publikmagnet till era jippon och event!

Parkevenemang

Vi erbjuder roliga ballongfigurer som underhållning vid Barnens Dag evenemang eller som en skojig ingrediens i stads- och äventyrsparker.

Skräddarsydda ballongutställningar för företag och centrum

Ballongdekorationer

Nedan finner ni ett axplock av bilder från våra tidigare utställningar där vi skapat unika ballongkreationer där bara fantasin har satt gränser för vilka miljöer som skapats. Arrangörerna har själva fått bestämma vilka figurer, teman och motiv de önskat. Kunder och eventbesökare har då på plats fått uppleva en sagolik ballongvärld.

Ballongutställningar

Tidigare utförda ballongutställningar med ett flertal olika ballongfigurer i ett paketerbjudande där kunder och eventbesökare har fått uppleva en sagolik ballongvärld.

Kombinationspaket

Ett upplevelsepaket där kunder har fått se en värld av stora utställningsfigurer samtidigt som roande ballongfigurer delats ut, knutna på plats och i ett handhållet format.

Med tanke på miljön

Helping Hands använder enbart miljövänliga ballonger som till 100% är tillverkade av naturlatex istället för plast. Latexballonger är biologiskt nedbrytbara och bryts ner lika snabbt som ett eklöv i en trädgård. Naturlatex utvinns ur gummiträd utan att trädet skadas. Latexskörd motverkar avskogningen eftersom latexproducerande träd lämnas intakta. Ett träd kan producera latex i upp till 40 år.