Hjälpprojekt i Ungern

Julgåvor och förnödenheter har distribuerats till hjälpbehövande på barnhem och institutioner i centrala och norra Ungern.

Det var med stor glädje som hjälpsändningen bestående av julklappar, kläder, skor, sportartiklar och andra förnödenheter mottogs på de olika hemmen.

Julklapparna innehöll bland annat pussel, pyssellådor, spel, dockor, mjukisdjur samt många andra roliga leksaker. Allt uppskattades storligen på barnhemmet i centrala Ungern för funktionshindrade barn dit många av gåvorna gick.

Julpresenter tillsammans med kläder och andra nödvändighetsartiklar skänktes även till hjälpcentra för fattiga barnfamiljer samt socialt utsatta och behövande i regionen. Gåvorna spred stor glädje och var mycket uppskattade då många inte har de resurser som krävs för få ihop till julklappar eller till nya skor och kläder utan bara har medel till det allra nödvändigaste.

På bilderna kan ni se den glädje som spreds när förnödenheterna mottogs på de olika hemmen. Gåvorna har donerats av generösa företag och privatpersoner i Sverige.

Varmt tack till alla er som bistått och därigenom gjorde denna glädjefyllda hjälpinsats möjlig.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR