Ballongutställningar

Tidigare utförda ballongutställningar med ett flertal olika ballongfigurer i ett paketerbjudande där kunder och eventbesökare har fått uppleva en sagolik ballongvärld.

Viktig information angående ballongknytning:

Under pandemin gick våra ballongknytare över till andra uppgifter vilket har medfört att vi för närvarande har ställt in samtliga ballongknytningsaktiviteter på obestämd tid. Vår förhoppning är att denna del av vår verksamhet åter kan komma igång.

Ballongutställningar

En annorlunda och ovanlig upplevelse som inte har funnits så länge i Sverige. Varje figur består av hundratals ballonger som framhäver en detaljrik och kreativ design som får eventbesökare att häpna. De olika figurerna kan samordnas i grupp och tillsammans bilda en fantasifylld ballongvärld helt utöver det vanliga.

Vi har skapat ballongutställningar där vi byggt podium, tillbehör och attiraljer som tillsammans med ballongfigurerna har utgjort en helhetslösning där kunder har fått uppleva en sagolik ballongvärld.

Arrangörerna har själva fått bestämma vilka figurer, teman och motiv de önskat. Exempel på möjliga teman som varit aktuella är olika sagomotiv, dinosaurie- eller safarilandskap, science-fictionmotiv, enskilda större ballongfigurer eller stora ballongspeglingar av arrangörernas produkter.